Slip af med IntelliTXT reklamer

Reklamer kan være belastende, men nogle er mere belastede end andre. En ting er popup, flash og andre forstyrrende elementer. De er lette at slippe af med, men når reklamerne bliver integreret direkte i teksten bliver det lidt mere besværligt.

Siden du kommer her forbi, kender du sikkert allerede IntelliTXT reklamerne, men hvis du ikke skulle vide hvad det er, så er her lige et billede. Reklamerne er de grønne links med dobbelt understregning, et lille "vindue" dukker op hvis man køre musen hen over teksten.

Opera giver mulighed for at man kan benytte egne javascripts, hvilket kan bruges til at forhindre IntelliTXT reklamerne. Først skal vi lige fortælle hvor vores egne javascripts ligger. Jeg vælger at oprette en mappe, javascript, under mappen som Opera er blevet installeret i, i mit tilfælde C:\Program Files\Opera\.

Vi bruger dette javascript til at forhindre IntelliTXT reklamerne. Det skal blot gemmes i den mappe der lige er lavet.

Så skal Opera gøres opmærksom på at vi har et javascript der skal bruges. Det klares under: Tools - Preferences - Advanced - JavaScript options.

I bunden af vinduet tilføjer vi stien til den mappe javascriptet ligger i. Man kan evt. lede efter den med Chose hvis man har de lyster.

Opdater hjemmesiden, reklamerne er væk.

Hvis du ikke allerede har Opera installeret, så kan den downloades fra www.opera.com.

Locations of visitors to this page