På denne side kan du se de forskellige mods jeg har lavet.


Aqua Computer V 2

Aqua Computer V 2

Nu skal det bare lykkes med min aqua computer.

Maskinen er en Celeron 700MHz, 128MB PC133 ram, Diamond Viper 550 grafikkort med 16MB ram, 2GB harddisk og et Chaintech bundkort.

Den er en stor succes, den virkede perfekt i 2 timer og 30 minutter.

Pinky - arbejder

Pinky

En lille Barebone skal males og forhåbentlig gøres lidt mere støjsvag.

Kabeltester 2 - arbejder

Kabeltester 2

En udvidet kabeltester. Ingen behov for andet udstyr.

VGA Dummy

VGA Dummy

En VGA dummy, så slipper man for at have en skærm koblet til sin hjemme-server.

Memory stick

Memory stick

En receiver til en mus bliver lavet om til en memory stick. 2 halvdefekte stumper bliver til en funktionel memory stick.

Kabeltester

Kabeltester

En smart nøglering som kan bruges til at teste netkabler. Det er klart et af de letteste mod jeg har lavet, 5 minutters arbejde er alt der skal til.

Passiv kølet grafikkort

Passiv kølet grafikkort

Et lille simpelt mod af et ændre grafikkort som skal have forbedret kølingen. Det skiftes køleprofil på GPU og monteres køleprofiler på ram modulerne.

Akvarie Computer

Akvarie Computer

Så gik starten til mit nyeste mod. Hardwaren er ikke det nyeste, men så gør det heller ikke så meget hvis man ødelægger det. I øjeblikket virker hardwaren dog stadig.

Det virkede ikke. Num Lock dioden reagerede på tastaturet, og strømforsyningen brændte ikke af, men der kom ikke billede på skærmen. Men jeg prøver nok igen senere.

Kabinet

Kabinet

Et typisk gråt midi-kabinet får den store tur. Kabinettet og strømforsyningen bliver malet, der monteres vindue i siden og luftindsugning i fronten på kabinettet. Grafikkortet bliver malet, og der trækkes strøm til eksterne mods. Belysningen styres af harddiskaktiviteten og skifter mellem rødt og blåt lys.

Skærm

Skærm

En skærm kan også trænge til køling, og hvorfor så ikke lige lave et vindue så man kan se indmaden, og så skal der selvfølgelig også være lys i skærmen.

Ventilator

Ventilator

En lille bordblæser er uundværlig hvis man vil have glæde af sin computer i sommervarmen.

CD kuffert

CD kuffert

Så skal der orden i de stakke af CD'er som ligger og roder over alt.

Etch

Etch

Et almindeligt vindue er for kedeligt, så der skal laves et motiv på vinduet, og det er ikke et kedeligt klistermærke. Motivet skal graveres så det vil lyse op når lysdioder placeret i glassets plan er tændte.

Lysende fødder

Lysende fødder

Hvis du har en kabinet med fødder er her opskriften på hvordan du selv kan lave lysende fødder.

PC kuffert

PC Kuffert

Klassikeren. Her er mit bud på hvordan en kuffert med en computer i skal se ud. Kufferten er ikke færdig, da det roder med kabler, og kufferten skal sikkert også skiftes, da jeg ikke er tilfreds med udskæringerne, men det bliver sikkert først til sommer at den bliver lavet færdig.

Links

Lidt links til forhandlere, casemod sites og relevante elektronik sites.

Til toppen af siden

Locations of visitors to this page